Zdravje in sreča sta bisera dva, ki naj nam v življenju sledita oba

Direktorica Bojana Mazil Šolinc je v današnjem internem televizijskem javljanju stanovalkam in stanovalcem ter vsem zaposlenim zaželela v letu 2021 zdravja in osebnega zadovoljstva. V preteklo leto 2020 smo vstopili polni načrtov z vsemi aktivnostmi, ki pa so se že v mesecu marcu močno omejile, nekatere povsem spremenile. Ta epidemija, ki še vedno traja, je potrdila, da je naše razmišljanje o tem, da moramo biti ljudje med sabo prijazni, strpni, dobronamerni resnična in nas krepi.

Zaposleni smo se in se še ves čas trudimo, da ste stanovalci v Domu lahko mirni in varni. Direktorica se je preko interne televizije zahvalila vsem sodelavkam in sodelavcem, ki so se trudili v Domu po svojih najboljših močeh, kljub domačim družinskim obveznosti,  da smo v tej epidemiji ostali povezani, da smo združili moči in gradili naš vsakdan. Sestanki po nadstropjih in interna televizija so pripomogli, da je bil prenos informacij učinkovit in je prišel do vsakega v Domu.

Veseli smo, da se rdeča cona prazni. Še vedno se pojavi tu in tam kakšna okužba, vendar je bil 27. december, 2020 za naše stanovalce dan, ko smo z odprtimi rokami sprejeli cepivo.

Računovodja Sabina je stanovalce pozdravila in jim zažela srečno in zdravo leto 2021. Stanovalce je obvestila, da delo v domski blagajni poteka še naprej po sprejetih omejitvah. Dvigi gotovine do nadaljnjega niso možni. Poudarila je, da je pri delu in sprejemanju domskih ukrepov upoštevamo priporočila, ki smo jih prejeli s strani Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje, kjer navajajo, da v trenutnih epidemiološki razmerah enodnevne izhode, ki niso nujno potrebni (banka, pošta, trgovina ipd) odsvetujejo. Takoj,  ko bo mogoče, bomo omogočili dvige gotovine. Stanovalcem je sporočila, da se je Abanka združila z NKMB d.d. in sedaj posluje kot NKBM d.d.. Povabila jih je, da za vsa vprašanja, dileme pokličejo  Rebeko na interno številko 510 ali Sabino na interno številko 515.

Še vedno ponujamo možnost naročanja izdelkov preko kavarne. Stanovalci imajo na obrazcu možnost vpisati svoje želje glede izdelkov, ki jih potrebujejo. V kolikor bo izvedljivo, bomo želje uresničili. Nespremenjeno ostaja tudi prinos paketov ob torkih in petkih, ter predhodna naročila za obiske v Domu.

Vodja kuhinje Hermina Lubej je stanovalcem zaželela zdravja in sreče kot bisera dva, ki nam naj v življenju sledita oba. Ob vsem tem pa poudarila pomen dobre prehrane in sodelovanja, ki smo ga imeli v letu 2020, ko je bilo glede priprave in serviranja hrane veliko sprememb, pa vendar smo se trudili, da smo upoštevali želje stanovalcev.

V upanju, da se čimprej vrnemo na stare tirnice, vam želimo srečno 2021!

Deli to objavo