Veseli v maju

V današnjem poročanju za interno televizijo Doma ob Savinji Celje so nam 25. maj, nekdanji dan mladosti polepšali predstavniki podjetja Malinca, ki so  v vseslovenski akciji obdarovanja starostnikov po domovih za starejše, obiskali tudi Dom ob Savinji Celje. Predstavili so nam osvežujoč čajni napitek Kombucha Malina iz ekološke pridelave in vsakemu stanovalcu in zaposlenemu podarili eno pločevinko.   

Direktorica Bojana Mazil Šolinc je stanovalce povabila, da tokratna sredina srečanja po nadstropjih organiziramo malo drugače in stanovalce ter zaposlene povabimo na ogled prenovljenega Dnevnega centra. Prvi del Doma bo imel ogled in pogostitev prihodnjo sredo, Drugi del Doma pa je ogled in pogostitev opravi ta četrtek.

 Dnevni center smo v času epidemije zaprli za zunanje obiskovalce in preuredili prostore namenjene našim stanovalcem, obolelim s Covid 19. Veseli smo, da nam v ta  namen ni potrebno več koristiti teh prostorov že od februarja 2021. Sedaj smo prostore Dnevnega centra ponovno uredili za zunanje uporabnike Dnevnega centra in načrtujemo odprtje. Veselimo se.

Deli to objavo