PRIJETNA DRUŽENJA V DOMSKEM PARKU

V današnjem  poročanju, v torek, 6.7.2021, preko interne TV so se  javile, direktorica Bojana Mazil Šolinc, namestnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe  Dijana Glavaš in delovna terapevtka Lucija Pangerl.

 

Direktorica je poudarila, da je današnje javljanje že 77 javljanje po vrsti in da smo še vedno brez okužb v Domu. Tako si želimo vsi skupaj, da tudi ostane, zato še naprej upoštevajmo ukrepe, ki koristno vplivajo na preprečevanje okužbe.

Srečanja po nadstropjih so namenjena hitremu reševanju stisk in težav, direktorica tudi ponudi možnost, da izpostavijo, kaj si še v bodoče želijo.

 

Dijana Glavaš vse lepo pozdravi in pove, da kljub zaključku epidemije v državi je še vedno potrebno nositi obrazno masko, uporabljati pravilno tehniko umivanja in razkuževanja rok ter vzdrževati razdaljo. Povabi še k odločitvi za cepljenje, saj bomo lahko le tako kmalu poskrbeli za vrnitev v prijetnejše življenje.

 

Lucija Pangerl vse lepo pozdravi, in pove, da je vesela, da smo v času poletja in vročih temperatur že dodobra izkoristili domski park. Imeli smo že sladoledna vrta in koncert, kar bo tudi nadaljnja praksa v mesecu juliju in avgustu. Stanovalce povabi k spremljanju oglasnih desk, kamor redno pripnemo vabila k dogodkom. Stanovalci so še vedno vabljeni na gibalne aktivnosti v domski park, na druženja z klovneso Vandro in ostale že znane aktivnosti.

 

Na koncu so sodelujoče zažele še lepo in umirjeno poletje. Srečno.

Deli to objavo