POČASI SE BLIŽA JESEN

V torek, 12. avgusta so se preko interne TV javile delovna terapevtka, vodja Prvega dela Doma in vodja Kuhinje.

 

Lucija Pangerl vse stanovalce in stanovalke, obiskovalce Dnevnega centra in zaposlene lepo pozdravi.

Sporoči, da druženja po nadstropjih Prvega dela Doma danes odpadejo, saj bomo še zadnjo skupino stanovalcev peljali na ogled 6. nadstropja. Tam se bomo prijetno posladkali in se spomnili na pomembne stvari v naših življenjih: spoštovanje, dobri medsebojni odnosi in prijazne besede. Omeni še, da je pomembno spremljanje plakatov in obvestil na oglasnih deskah, ki napovedujejo različne dogodke in aktivnosti.

 

Darja Ratajc vse lepo pozdravi in vsem svetuje, da je zelo pomembno, da se gibamo na svežem zraku, lahko v domskem parku, na balkonu ali le pri odprtem oknu svojih sob.

Spomni jih, da čas daljše odsotnosti ( večdnevne ) sporočijo sestram na nadstropjih, v kuhinji odjavijo obroke in na recepciji sporočijo odhod – odsotnost. Tako je veliko lažje upoštevati zadeve za pravilen obračun.

 

Hermina Lubej v imenu zaposlenih iz službe prehrane vse stanovalke in stanovalce lepo pozdravi. Sporoči jim, da so za stanovalce, ki si bodo ogledali 6.nadstropje pripravili malo pogostitev. Pri sestavi jedilnega lista se upoštevajo želje stanovalcev, ki jih izrazijo na skupnih srečanjih ali jih sporočajo kar v jedilnici.

Zaželi jim lepe jesenske dni.

 

PLANIRANE PRIREDITVE V SEPTEMBRU:

  • 12.09.2023 OB 10. URI OGLED 6.NADSTROPJA ( za stanovalce, ki še niso imeli ogleda )
  • 14.09.2023 ob 9.30 URI OBISK MOBILNIH HEROJEV – DELAVNICA UČENJA PAMETNIH TELEFONOV IN TABLIC
  • 15.09.2023 OB 9.30 URI  SV. MAŠA
  • 15.09.2023 OB 13.30 URI TOMBOLA

Deli to objavo