18. november, tradicionalni slovenski zajtrk

V tokratnem televizijskem srečanju je stanovalce in zaposlene pozdravila direktorica Bojana Mazil Šolinc ter jih seznanila, da imamo v Domu trenutno dve stanovalki z potrjeno okužbo covid 19. Zato je še toliko bolj pomembno, da upoštevamo vse preventivne ukrepe, da do okužb ne bi prihajalo. Pomembno je tudi kratko in intenzivno prezračevanje prostorov, da se izmenja svež zrak.

18. novembra, ko obeležujemo dan slovenske prehrane in tradicionalni slovenski zajtrk, nas bo obiskala državna sekretarka za prehrano,  gospa Tatjana Buretin in gospod Simon Meljavec, ki si bosta ogledala naš Dom.

Srečanja direktorice s stanovalci po nadstropjih bodo odslej potekala vsak torek, izmenično na Prvem delu Doma in naslednji torek v Drugem delu Doma.

Vodja kuhinje Hermina Lubej je predstavila pomen v Sloveniji pridelanih kvalitetnih živil in kratko transportno pot. V Petek bodo vsi obroki sestavljeni izključno iz slovenskih živil.

Socialna delavka Martina Tekavc pa je stanovalke in stanovalce povabila na nedeljske županske volitve. Nekateri so se prijavili za glasovanje po pošti, drugi pa imajo možnost predčasnih volitev na UE Celje torek, sredo in četrtek, ali pa v nedeljo na svojem volišču.

V tem tednu imamo poleg rednih aktivnosti v Domu  še obisk Rdečih noskov, nastop Waldorfske šole in tombolo z ROTARACT.

Deli to objavo