Aktivno v september

V torek, 29. avgusta so se preko interne televizije javile direktorica, delovna terapevtka in vodja prehrane.

Direktorica Bojana Mazil Šolinc je pozdravila stanovalce in stanovalke Doma, obiskovalce Dnevnega centra ter vse zaposlene. Izrazila je zadovoljstvo nad izvedenim sladolednim vrtom v preteklem tednu in se zahvalila sodelavcem za organizacijo in izvedbo. Veselimo se podobnih druženj v prihajajočih mesecih.

Delovna terapevtka Nevenka Podbrežnik je predstavila, kako potekajo dnevne aktivnosti v okviru službe delovne terapije ter povabila stanovalke in stanovalce na skupne dogodke v mesecu septembru. V prihodnjem tednu bomo imeli novost, sadni vrt, da si okrepimo imunski sistem z vitamini za prihajajočo jesen in zimo. 21. oktobra se bomo v okviru svetovnega dneva Alzheimerjeve bolezni sprehodili do Špice, 23. septembra pa v okviru Dneva športa telovadili in skrbeli za svoje dobro počutje.

Vodja prehrane Hermina Lubej je povedala, da pri pripravi jedilnikov poskušamo upoštevati želje, moramo pa zagotoviti vse hranilne vrednosti, ki so pomembne pri pripravi zdrave prehrane. Zagotovila je tudi, da dnevno spremljamo dobavitelje in skrbimo za varno prehrano.

Direktorica je povabila še na druženje po nadstropjih v Prvi del Doma ter vsem skupaj zaželela lepo jesen.

 

Deli to objavo