100. PREDVAJANJE PREKO INTERNE TELEVIZIJE – ČAROBNOST PRAZNIKOV

V današnjem, jubilejnim 100 javljanju, preko interne TV so se javile direktorica Doma, Bojana Mazil Šolinc, socialna delavka Martina Tekavc ter delovna terapevtka Lucija Pangerl.

Direktorica, Bojana Mazil Šolinc, je vse stanovalce in stanovalke, uporabnike Dnevnega centra in zaposlene lepo pozdravila ter jim iskreno čestitala ob tem jubilejnem javljanju. Sporočila je, da nam je interna televizija olajšala komunikacijo, sporočanje v času epidemije in zaprtja Doma, se preko kamer učili pravilnega umivanja in razkuževanja rok ter nameščanja obrazne maske, da smo prenašali vse pomembne informacije, snemali prireditve in dogodke, katere lahko spremljamo še danes.

Interna televizija je bila za nas zelo pomemben medij sporočanja in ohranjanja stikov, zato se ob tem zahvali vzdrževalcema, Franciju in Mitji, ki sta skrbela za snemanje. Vsem sodelavcem, ki so na kakršen koli način pripomogli, k izpopolnjevanju in dograjevanju tega velikega projekta zahvala za vsako idejo in pobudo.

Socialna delavka Martina vse lepo pozdravi in zaželi lep decembrski čas. Direktorici se zahvali, da nas je ves čas z sodelovanjem preko interne televizije spodbujala k ohranjanju dobrih medsebojnih stikov.

Dom je še vedno odprt, stanovalci lahko gredo po opravkih, svojci pa lahko pridejo na obisk, pod pogojem izpolnjevanja PCT.

Zaželi vsem skupaj lepe praznike in čim mirnejši čas.

Delovna terapevtka Lucija Pangerl vse lepo pozdravi in sporoči naslednjo misel: » December je čudovit čas, čas ko se posvetimo sebi in hkrati tudi drugim. Je čas, ki nam narekuje, kaj je najpomembnejše. To so male pozornosti in drobna darila, nasmeh in topla beseda, objem, pogled. To so tudi snežinke, ki padajo z neba in veselje, ki ga podarjamo naokrog.« Vse zgoraj našteto v obilju zaželi vsem stanovalcem, uporabnikom Dnevnega centra in sodelavcem.

Sporoči še, da potekajo gibalne aktivnosti in telovadba redno, tako v Prvem in Drugem delu Doma. Izpeljali smo menjavo knjig z Mestno knjižnico Celje in imeli poseben obisk rdečih noskov. Vse stanovalce povabi, da se oglasijo na recepciji Doma, če potrebujejo kakšno novo knjigo ali bi se želeli po družiti z klovni iz Rdečih noskov.

Vsem skupaj so na koncu zaželel še lepe misli in čarobnost praznikov.

 

 

Deli to objavo