19 let delovanja Dnevnega centra Doma ob Savinji Celje

V Dnevnem centru Doma ob Savinji Celje smo v preteklem tednu praznovali 19 let delovanja, katerega smo počastili z odlično torto pripravljeno v naši kuhinji, ter ob zvokih harmonike našega stanovalca g. Stanka. Obiskovalci so skupaj z zaposlenimi zopet preživeli lep dan, poln prijetnih občutkov hvaležnosti, da zmorejo ohranjati takšno povezanost in pripadnost.

V ponedeljek je bila podpisana pogodba z izvajalci gradbenih del za izgradnjo zunanjega dvigala v Prvem delu Doma. Z deli bomo pričeli v naslednjih dneh.

Včeraj so nas razveselili s svojim nastopom petja in lutk učenci iz Valdorfske šole.

Danes, 14. novembra je svetovni dan sladkorne bolezni, kateri ponuja priložnost za ozaveščanje o sladkorni bolezni kot globalnem javnem zdravstvenem problemu in o tem, kaj je treba storiti, za boljše preprečevanje, diagnosticiranje in obvladovanje bolezni.

V sredo 15. novembra nas bo v Domu obiskal čarodej.

Letos bo Tradicionalni slovenski zajtrk potekal v petek, 17. novembra 2023 s sloganom »Kruh za zajtrk, super dan«. Stanovalci bodo imeli za zajtrk ajdov kruh, maslo in med, ter običajne napitke. V Domu ob Savinji strmimo k temu, da vsakodnevno pripravljamo slovensko pridelano hrano lokalnih ponudnikov ter meso z znakom kakovosti.

Želimo vam prijetne novembrske dni.

 

Deli to objavo