Veselimo se srečanj po nadstropjih

 

V današnjem internem televizijskem poročanju Doma ob Savinji Celje smo z veseljem poročali, da se ukrepi postopoma, a previdno sproščajo. Stanovalci, ki so preboleli Covid 19 ali bili dvakrat cepljeni že odhajajo izven Doma in v domače okolje, z upoštevanjem vseh preventivnih ukrepov.

V sredo prične direktorica Bojana Mazil Šolinc ponovno s srečanji po nadstropjih, z upoštevanjem vseh preventivnih ukrepov, česar se veseli, prav tako pa se srečanj veselijo tudi  stanovalci.

Veseli nas, da se rdeča cona počasi prazni, v njej bila trenutno ena stanovalka, dve stanovalki pa se zdravita v Splošni bolnišnici Celje in da so naši stanovalci zdravi. Zavedamo se, da so posledice epidemije pustile sledi na našem zdravju, zato je toliko bolj pomembno, da postanemo ponovno aktivni in sodelujemo na aktivnostih, ki jih pripravlja delovna in fizioterapija po nadstropjih in individualno. Delovna terapevtka Lucija in fizioterapevtka Zdenka sta posneli gibalne aktivnosti, ki se predvajajo po interni televiziji, na kateri lahko sledite vajam in jih izvajate individualno.

Obiski v Domu potekajo vse dni v tednu od jutra do večera.  Obiski se izvajajo v sobah stanovalcev, izven doma ali v kavarni. Potrebna je predhodna najava termina v socialni službi na telefonski številki 03 4279 506.

Odprli smo Domsko blagajno, kjer lahko plačujete položnice in naročite manjše vsote gotovine, ki jo prevzamete na naši blagajni, ali vam jo dostavimo v sobo. Pomembno je temeljito razkuževanje rok po stiku z gotovino.  

Še vedno ostaja možnost naročanja priboljškov preko kavarne.

Želimo si, da počasi, na varen način preidemo zdravi v pomladanski čas. Še vedno pa upoštevamo vse preventivne ukrepe, nosimo zaščitne obrazne maske, skrbimo za higieno rok,  vzdržujemo medsebojno varnostno razdaljo in zračimo prostore.

Deli to objavo