TOPLO POLETJE - SKRB ZA ZDRAVJE

V poročanju preko interne TV so se v torek 11.7.2023 javili vodja tima Prvega dela Doma  Darja Ratajc, vodja kuhinje Hermina Lubej in fizioterapevt Klemen Preložnik.

 

Darja Ratajc je stanovalce in stanovalke ter zaposlene lepo pozdravila. Opozori, da se držimo priporočil v teh vročih poletnih dneh, predvsem kar se tiče pitja tekočin. Da prevladuje hidracija z vodo in ne alkoholom, kajti zaradi prevelikih količin alkohola privede do vrtoglavice in padcev stanovalcev ter posledično poškodb oz. zlomov. Pove, da bodo danes potekali sestanki po nadstropjih Prvega dela Doma.

 

Hermina Lubej vse lepo pozdravi in omeni, da se pri obrokih vodo v kozarčkih veliko pušča oz. ne spije. Prav tako opozori, da telesu zagotavljamo zadostno količino vode in predstavi jedilnik za današnji dan.

 

Klemen Preložnik pozdravi stanovalke in stanovalce ter vse zaposlene. Omeni, da delo FTH individualno poteka nemoteno in v času odsotnosti kolegice Fani deluje tudi v Drugem delu Doma. Pove, da skupinska – terapevtska vadba še vedno poteka ob 10:45 uri in da bodo stanovalci v primeru spremembe ure obveščeni. Opozori, da spremljajo napovednik na vratih jedilnice.  Prosi, da prihajajo stanovalci na skupinsko – terapevtsko vadbo primerno oblečeni, da jim ni prevroče.

 

Ostanimo močni in zdravi. Vse dobro in srečno.

Deli to objavo