S pesmijo v pomlad

Lep spomladanski pozdrav v Domu ob Savinji Celje je direktorica podelila stanovalcem in zaposlenim v torkovem poročanju po interni televiziji. Z namenom, da imamo vsi tekoče informacije se trudimo in tekoče poročamo o aktualnih temah in z namenom, da se vsi počutimo varno. Pred kamerami so spregovorile tudi Vesna Jurkovšek  o preprečevanju okužb in Dijana Glavaš o upoštevanju preventivnih ukrepov.

Vesna Jurkovšek  v Domu ob Savinji Celje svetuje, izobražuje in sodeluje pri postavljanju preventivnih ukrepov.  Poudarila je varnostno razdaljo, pravilna uporaba zaščitne maske, higieno rok, razkuževanje, zračenje, higiena kašlja.

Sestra Dijana v Domu ob Savinji ves čas epidemije skrbi, da delo v hiši poteka mirno in učinkovito. V obdobju tretjega vala epidemije so izredno pomembni preventivni ukrepi in upoštevanje navodil za obiskovalce, ki lahko obiščejo stanovalce po predhodno naročenem terminu, da se izognemo temu, da ne bi bilo hkrati preveč svojcev na istem mestu. Za obiske lahko pokličejo svojci na telefon 03 4279 748 ali v socialno službo 03 4279 506.

Obisk se lahko naroči preko spleta, na strani Doma ob Savinji Celje – naročanje na obiske.

Pomembno je, da se upoštevajo preventivni  ukrepi, da se uporablja dezinfekcijski prehod, pravilna namestitev obrazne maske, izmeri temperatura, razkuži roke in izpolni obrazec. Pomembno je, da se upošteva varnostna razdalja.

V sredo so potekali sestanki z direktorico po nadstropjih prvega dela Doma.

Materinski dan smo tokrat popestrili z glasbo harmonike, ki je zaigrala v jedilnici in po vseh nadstropjih in po posameznih sobah v Domu.

Vsem stanovalcem, zaposlenim in svojcem želimo lepe sončne dni.

 

Deli to objavo