Pred praznični teden

Stanovalce Doma ob Savinji je v tokratnem televizijskem poročanju pozdravila direktorica Bojana Mazil Šolinc skupaj z vodjo kuhinje Hermino Lubej in socialno delavko Matejo Škrinjar in jih seznanile z novimi ukrepi in omejitvami, ki jih je  Vlada  sprejela za zajezitev koronavirusa, ki bodo predvidoma veljali od 1. do vključno 11. aprila.

Podatki Nacionalnega inštituta za javno zdravje o gibanju števila okužb z novim korona virusom kažejo, da se epidemiološke razmere v večini regij slabšajo, zato se tudi v našem Domu poskušamo organizirati na način, ki bo varen tako za stanovalce, zaposlene in obiskovalce Doma ob Savinji Celje.  V Domu trenutno nimamo okuženega nobenega stanovalca in nimamo vzpostavljene rdeče cone.

Obiski so predhodno najavljeni in v notranjih prostorih Doma omejeni na eno zdravo osebo za čas 30 minut. Obiskovalce prosimo, da se držijo preventivnih ukrepov in v času obiskov koristijo terase, balkone in park. 

V sredo so potekali sestanki po nadstropjih, v petek pa bo direktorica skupaj z velikonočnimi zajčki pozdravila stanovalce v jedilnici in po nadstropjih.

Želimo vam lepe velikonočne praznike!

Deli to objavo