MEDNARODNI DAN STAREJŠIH

Preko interne TV so se danes javile direktorica Bojana Mazil Šolinc, namestnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe Dijana Glavaš ter  vodja finančno računovodske službe Sabina Rakuša.

 

 

Direktorica vse stanovalce in stanovalke ter  obiskovalce dnevnega centra lepo pozdravi in jim ob mednarodnem dnevu starejših vošči vse lepo. Pove, da se bomo še naprej trudili, da bo Dom vedno topel dom, da bomo ohranjali spoštljive odnose, krepili zaupanje in skrbeli drug za drugega. Lepo je, kadar skrbimo, da podarjamo drug drugemu lepo besedo, nasmeh, morda koga pospremimo na sprehod. Tako je dan lahko lepši za vse.

V Domu še vedno imamo veliko prireditev in dogodkov, z namenom, da se imamo lepo, da čas preživljamo kvalitetno. Vesela je, da se lahko ob sredah redno srečujemo po nadstropjih in tako na ta način skrbimo za občutek domačnosti.

 

Direktorica tudi naznani, da smo z 30.09.2022 končali z gradbenimi deli 6.nadstropja Drugega dela Doma, kjer bodo bivali stanovalci z začasno namestitvijo. Ob tem se direktorica za potrpežljivost zahvali vsakemu posebej, še posebno stanovalcem in zaposlenim  Drugega dela.

 

Dijana Glavaš pozdravi vse stanovalce, stanovalke in zaposlene, ter jim zaželi lepo in prijetno jesen. Prav tako pa poda še informacije v zvezi z epidemiološko sliko, ki je trenutno slabša. Zato pa moramo vsi skupaj skrbeti in poskrbeti za umivanje in razkuževanje rok, paziti na higieno kašlja, vzdrževati medsebojno razdaljo in zračiti prostore.

Stanovalce povabi k cepljenju, to željo lahko izpostavijo sestram na nadstropjih.

 

Sabina Rakuša pozdravi stanovalce in jim sporoči, da je blagajna odprta po ustaljenem načinu. Ker se pripravljajo obračuni za mesec september, stanovalce obvesti, da so cene za mesec september nespremenjene. Stanovalce bomo sproti obveščali o morebitnih spremembah cen.

Blagajna deluje po delovnem času: vsak dan med 08.00 in 11.0 uro, ob torkih še dodatno od 14.00-17.00 ure.

Stanovalce obvesti, da  lahko tisti, ki imajo odprt račun pri NKBM d.d. pri Rebeki naročijo dvige gotovine. Praviloma je naročanje gotovine enkrat mesečno, v začetku meseca. Stanovalcem svetuje, da imajo zaradi varnosti pri sebi čim manj gotovine. Za vse podrobnosti pokličite na interno številko 510 Rebeka ali 515 Sabina.

 

Direktorica na koncu omeni še osrednjo prireditev ob mednarodnem dnevu starejših, ki bo v četrtek, 6.10.2022 ob 13. uri v domskem parku.

Deli to objavo