Dom ostaja odprt, vsi pa skrbimo za doslednost pri upoštevanju preventivnih ukrepov

V torkovem internem televizijskem poročanju so stanovalke in stanovalce ter zaposlene pozdravile direktorica Bojana Mazil Šolinc, Dijana Glavaš in Mateja Škrinjar in jim predstavile trenutne razmere v Domu. Zahvalile so se stanovalcem in zaposlenim za sodelovanje in strpnost, da bomo skupaj premagali to težko obdobje epidemije. Še vedno imamo vzpostavljeno rdečo cono in pa sive cone po nekaterih nadstropjih, zato je še vedno pomembno, da se držimo preventivnih ukrepov in se pazimo.

Dom ostaja za stanovalce in obiskovalce odprt, priporočljivo pa je, da se obiskovalci predhodno naročijo, ob prihodu v Dom pa jim ponudimo zaščitno varovalno opremo za nadstropja, kjer je siva cona.  Obiski so omejeni na eno zdravo odraslo osebo na stanovalca, ki izpolnjuje pogoj PCT.

Pri stanovalcih, ki ne  izpolnjujejo pogoja PCT svetujemo, da se v primeru, ko so Doma odsotni 24 ur ali več, ob vrnitvi opravi test HAG.

Zaradi slabih epidemioloških razmer v naši regiji vas ponovno prosimo za dosledno upoštevanje vseh ukrepov za prepričevanja tveganja prenosa virusa.

Deli to objavo