Dom ob Savinji Celje ostaja odprt

Srečno in zdravo v  letu 2022 je v prvem torkovem internem televizijskem javljanju tega leta stanovalcem, uporabnikom Dnevnega centra in zaposlenim zaželela direktorica Bojana Mazil Šolinc. Na zadnji dan leta 2021 se nismo poslovili s pesmijo in zdravico kot običajno, saj se je v Domu pojavil Covid in smo vzpostavili rdečo cono, ter sive cone. Želimo si, da skupaj premagamo virus in se čimprej zopet zberemo skupaj in na varen način proslavimo. V tem obdobju potrebujemo predvsem strpnost, potrpežljivost in sodelovanje.

Dom ob Savinji Celje kljub vzpostavitvi rdeče cone ostaja odprt. Obiski so omejeni na 1 osebo, obiskovalcem pa pred vstopom v sive cone ponudimo vso zaščitno OVO opremo ( zaščitna kapa, vizir, pregrinjalo, copatki, rokavice in ffp2 maska). Stanovalci, ki so bili 3x cepljeni in so zdravi, lahko zapuščajo Dom.

Zaposlene in stanovalce vsakodnevno testiramo, svojce pa sproti obveščamo o stanju po nadstropjih. V kolikor stanovalci potrebujejo priboljške, ki si jih sami trenutno ne morejo zagotoviti, lahko svojci te dostavijo v Dom ali pa jih mi zagotovimo preko domske kavarne.

Dnevni center Doma ob Savinji ostaja odprt.

Deli to objavo