8. marec, dan žena

V poročanju preko interne TV so se v torek 8.3.2022 na DAN ŽENA javili direktorica Bojana Mazil Šolinc, vodja zdr.negovalne enote Dijana Glavaš ter fizioterapevt Klemen Preložnik.

Direktorica Doma je stanovalce in stanovalke, ter zaposlene lepo pozdravila in jim izrekla voščilo na mednarodni dan žena in poudari da gre za enakopravnost, spoštljivost med moškimi in ženskami. Rožice katere bodo dobili stanovalci pa pomenijo pozornost, spoštovanje in način dialoga.

Dijana Glavaš prav tako vse lepo pozdravi. Pove, da je rdeča cona še vedno odprta v kateri so trenutno stanovalci iz drugega dela doma in da se je še vedno potrebno držati vseh preventivnih ukrepov, kot so razkuževanje in umivanje rok, zračenje prostorov in  higiena kašlja.

Klemen Preložnik vošči vsem stanovalkam in zaposlenim ob dnevu žena. Delo fizioterapije in delovne terapije še vedno poteka individualno, sicer tudi bolj okrnjeno zaradi bolezni dveh sodelavk. Vabi pa vse stanovalke in stanovalce, da si v tem času, ko skupinske terapevtske vadbe še ne potekajo,  vzamejo 20-30 min dnevno za telovadbo, ki jo lahko spremljajo preko interne TV.

Bodimo močni in ostanimo zdravi. Vse dobro in srečno.

Deli to objavo