Zdravje

8. maj, 2020 

Direktorica je pozdravila stanovalce in zaposlene in z zadovoljstvom povedala, da smo v Domu vsi zdravi. Poudarila je pomen naše največje vrednote ZDRAVJA. Kot vsakič je ponovno poudarila  spoštovanje vseh sprejetih ukrepov in strpnosti med nami vsemi. Ker nam napovedujejo nov val okužb, je še bolj pomembno upoštevanje le-teh.

Zahvalila se je v imenu stanovalcev in v svojem imenu zaposlenim za lepo preživeto popoldne na terasi in v parku, ko smo skupaj peli in plesali.

Vodja prehrane Hermine je stanovalcem povedala, da smo trenutno v jedilnike vključevali namesto zelene solate različne vrste kuhane zelenjave, špinačo, stročji fižol, dušeno belo zelje... Jedilniki so bili prilagojeni zaradi zagotovitve varne prehrane, ker je zelena solata iz uvoza. V naslednjem tednu bomo dobili solato iz slovenskega trga in jo vključili večkrat tedensko v jedilne liste.

Postopoma bomo v jedilne liste vključevali tudi ostale jedi po željah stanovalcev. 

Računovodkinja Sabina je povedala, da bodo stanovalci te dni prejeli v sobe položnice za oskrbnino za mesec april. Gotovinskega poslovanja zaradi varnosti vseh: zaposlenih in stanovalcev še v mesecu maju ne bo. Še vedno jim ponujamo naročanje blaga iz kavarne. Za vse informacije ste vabljeni, da pokličejo na telefonsko številko 510 (Rebeka) in 515 (Sabina).

Deli to objavo