Upoštevajmo ukrepe še naprej, DA OSTANEMO ZDRAVI!

Direktorica je najprej pozdravila stanovalce in vse zaposlene. Ponovno je stanovalce opozorila na upoštevanje vseh ukrepov, ki jih moramo vsi dosledno spoštovati: tako stanovalci kot zaposleni.  Samo z doslednim upoštevanjem ukrepov bomo dosegli naš največji cilj: DA OSTANEMO ZDRAVI.

Stanovalcem je povedala, da smo v stalni povezavi z njihovimi svojci, da so z nami tudi drugi ljudje, ki nas poznajo in vsi skupaj nam želijo, da nadaljujemo na način, ki nam prinaša zdravje.

Povedala jim je, da je pravkar prišla iz domskega parka, kjer je stanovalce opozarjala na primerno razdaljo, nošenje mask in povedala, da jo skrbi za njihovo zdravje. Skrbi jo tudi za zdravje naših zaposlenih, sodelavcev, saj oni odhajajo v svoje domače okolje k svojim družinam.

Pove, da se nekateri stanovalci in svojci obračajo direktno nanjo. Vsakega klica je vesela in z veseljem sledi njihovim željam.

Vsa vprašanja lahko stanovalci postavljajo na recepcijo interna številka 500, ki jih bo glede na vsebino vprašanja preusmerila k ustrezni sodelavki.

Računovodkinja Sabina je povedala, da bodo ta mesec položnice razdeljene po sobah. Poudarila je, da do nadaljnjega ni gotovinskega plačevanja računov. Tistim stanovalcem, ki še nimajo odprtih trajnikov, ponujamo odprtje trajnikov. Za kupljene izdelke iz kavarne bodo stanovalci prejeli položnice, ki se bodo poravnale  negotovinsko.  Za vsa vprašanja se lahko stanovalci obrnejo na Rebeko v blagajni, interna številka 510 ali Sabino, številka 515.

Vodja prehrane Hermina je stanovalcem predstavila vse obroke skozi posamezni dan. Novost so dvakrat tedensko hladni obroki večerje. Poudarila je, da v kolikor je v naših močeh, poskušamo izpolniti individualne želje stanovalcev. Poudarek dajemo na zdravi prehrani in uravnoteženih obrokih, dodatno obroke obogatimo s sadjem in drugimi dodatki.  Povedala je, da se bližajo velikonočni prazniki, ki jih bomo zagotovo praznovali skozi kulinariko (jajca, šunka, hren). 

da

Deli to objavo