Skupaj zmoremo

 

Skupaj  smo zmogli, da smo se uspešno izognili prvemu valu epidemije, s pomočjo velike potrpežljivosti in razumevanja vas stanovalcev, s pomočjo vašega razumevanja in spodbud,  podpore vaših domačih in nas zaposlenih. Sedaj pa se ti  časi ponovno vračajo in ostajamo previdni.

Dnevno spremljamo epidemiološko sliko v Sloveniji in v njeni okolici ter temu prilagajamo preventivne ukrepe za zamejevanje prenosa okužbe s COVID-19.

Želimo ostati povezani z vami in slediti vašim željam in potrebam, zato direktorica Doma, Bojana Mazil Šolinc nadaljuje z pogovornimi skupinami po nadstropjih, kjer skupaj načrtujemo prijetno bivanje. Prav tako ostaja redno javljanje preko interne televizije vsak torek ob deseti uri.

V tokratnem javljanju se je direktorica ponovno zahvalila za upoštevanje preventivnih ukrepov in skrbi za zdravje v Domu. Kot je pomembno dobro počutje in bivanje, pa se zavedamo, da je pomembna tudi dobra hrana. V imenu ekipe iz kuhinje, se nam je tokrat v poročanje pridružila  Mojca  in nam predstavila jedilnik, nas povabila na sredin sladoledni vrt in petkovo lubenico.

Socialna delavka Martina je stanovalce ponovno prosila, da v kontaktu s svojci povedo, da so obiski v Domu mogoče izvedljivi samo ob predhodnem naročilu v socialni službi na telefon 040 227 356 ali 03/ 4279 506.  Zaradi zmanjševanja obiskov z namenom zaščite naših stanovalcev, še vedno velja, da ima stanovalec en obisk tedensko v Domu, ter omejen na eno zdravo osebo za pol ure.

Ob vhodu v Dom je potrebno čez dezinfekcijski prehod in kontrolna samomeritev temperature na  terminalu. Obvezna je uporaba zaščitnih kirurških mask in razkuževanje rok, ter upoštevanje primerne razdalje.

Svetujemo, da se obiski v kolikor se da, izvajajo na zunanjih površinah, v našem Sončnem parku, ob Savinji ali na terasi naše kavarne.

Velika mera previdnosti je potrebna tudi pri prinašanju osebnih predmetov in priboljškov, ki naj bodo
kolikor je mogoče v originalni embalaži, da jih lahko razkužimo, prosimo tudi, da je sadje oprano. Prinašati ni potrebno velikih količin, saj je stanovalcem dnevno na razpolago sadje in drugi priboljški.

 

Želimo si, da ostanemo še naprej zdravi.

Deli to objavo