Skupaj načrtujemo željeno pot

 

Načrtovanje in sprejemanje odločitev je lažje, kadar skupaj dogovarjamo in usklajujemo željeno pot. Naša pot je jasna, z istim cilje. Ostati zdravi. Izogniti se virusu Covid 19. Kljub upoštevanju vseh preventivnih ukrepov  pa se zavedamo, kako pomembno je, da upoštevamo želje in potrebe stanovalcev ter spodbujamo socialne stike. Zato naš Dom še vedno ostaja odprt, vsak posameznik pa skrbi, da ravna odgovorno in skrbno do sebe in vseh nas v Domu.

Direktorica je v današnjem televizijskem poročanju izrazila zadovoljstvo s sodelovanju s stanovalci in jih pozvala k sodelovanju in podajanju predlogov. Skupaj z vodjo kuhinje sta obiskali stanovalce po vseh nadstropjih v Domu.

V želji po ohranjanju skupnih dogovorov  še vedno velja, da so obiski v Domu načrtovani in termin sporočen v socialno službo. Obiski potekajo v parku in ob Savinji, izjemoma za stanovalce, ki so povsem nepomični, se obisk izvede v sobi z upoštevanjem dodatnih preventivnih ukrepov.  Socialna delavka Martina je izrekla dobrodošlico vsem novo sprejetim stanovalkam in stanovalcem ter ji zaželela, da se dobro vključijo v življenje Doma, vsem stanovalcem in zaposlenim pa, da jih sprejmemo in vsem nam naredimo vsak dan v Domu lep.

Vodja Prvega dela Doma, sestra Jasmina je z  veseljem poročala, da smo v Domu ob Savinji še vedno  brez okužbe Covid 19. Priboljške iz kavarne je še vedno mogoče naročiti preko naročilnice, katero lahko prevzamete na recepciji, v ambulant in po nadstropjih.

Želimo vam prijeten avgust.

Deli to objavo