S sodelovanjem vsi pridobimo

V Domu ob Savinji Celje še vedno poudarjamo velik pomen sodelovanja med zaposlenimi in stanovalci, kar se nam kaže kot uspešno. Direktorica z vsakotedenskimi petkovimi sestanki po nadstropjih in torkovim oglašanjem po interni televiziji skupaj z drugimi strokovnimi delavkami veliko pripomore, da je sodelovanje učinkovito in da so slišane želje stanovalcev in dolžnosti vseh nas pri upoštevanju varnostnih ukrepov.  Zavedamo se, kako pomembno je, da v tem času vsi naredimo največ kar se da in s tem omogočimo, da čas počasi preraste v nazaj v brezskrbne dni.

Ker prihaja jesenski čas in z njim vsakoletna izpostavljenost gripi vam v Domu ob Savinji Celje omogočamo, kot vsako leto, tudi tokrat cepljenje proti sezonski gripi. Sestra Zvonka je v poročanju povabila stanovalce, kdor želi cepljenje proti gripi, da se prijavi pri odgovornih sestrah na nadstropju, katere bodo stanovalce povprašale po željenem cepljenju. Cepljenje se bo izvajalo po naprej določenih terminih, katere bo določila stroka.

Ponovno je spomnila vse stanovalce in zaposlene v Domu, da se držimo vseh ukrepov za ohranjanje zdravja, preprečevanje širjenja nalezljivih okužb  z rednim umivanjem, razkuževanjem rok in nošenjem obrazne maske v vseh skupnih prostorih. Upoštevajmo priporočeno varnostno razdaljo.

Socialna delavka Martina je izpostavila, da gre za dobro sodelovanje in ohranjanje takšnega stanja v Domu zahvala tako stanovalcem, zaposlenim, kot tudi svojcem, ki se držijo dogovora, da obiski v  Domu še vedno potekajo po vnaprej določenem terminu in da v Dom vstopajo samo zdravi obiskovalci ter da obiske v največji možni meri izvajamo v naravi, v našem parku ali ob Savinji.

Stanovalcem po njihovih željah še vedno omogočamo video klice.  Naročanje priboljškov preko naše kavarne po naročilnici.  

Želimo lep  vam sončen september.

Deli to objavo