PRENOS INFORMACIJ PREKO INTERNE TELEVIZIJE

Direktorica Bojana Mazil Šolinc je pozdravila stanovalce in zaposlene in ponovno z zadovoljstvom povedala, da smo v Domu vsi zdravi. Glede na trenutno stanje, ko se število okuženih ponovno povečuje, je ponovno opozorila na dosledno upoštevanje ukrepov: nošenje obraznih mask, ustrezno higieno rok, upoštevanje razdalje in zračenje prostorov.

Direktorica in Dijana sta včeraj obiskali stanovalce po vseh nadstropjih in jih opozorili na dosledno upoštevanje ukrepov.

Skupni sprejet dogovor je, da Dom ostaja zaenkrat odprt, da se omogočijo sprehodi v parku, ne obiskujejo pa se trgovine, kavarne in ne hodi v mestu. Ponovno srečanje s stanovalci po nadstropjih bo čez dva tedna. Poudarila je, da smo glede sprejemanja ukrepov v dnevnem stiku z lokalnim Inštitutom za javno zdravje, prav tako sproti upoštevamo vsa prejeta priporočila ostalih inštitucij.

 

Vodja prehrane Hermina Lubej je stanovalce obvestila, da bomo jutri organizirali v jedilnici praznovanje rojstnih dni za stanovalce, rojene v mesecu juniju. 22.07. bomo organizirali sladoledni vrt v parku, kjer bomo upoštevali vse ukrepe, ki smo jih prejšnji mesec.

Pri sestavljanju jedilnega lista v čim večji meri upoštevamo želje in predloge stanovalcev in zaposlenih v službi prehrane, v jedilni list dodajamo živila iz lokalnega okolja.  Za vse individualne želje, posebnosti lahko stanovalci pokličejo na številko 530.

Obveščamo vas, da zaradi trenutnih epidemioloških razmer jedilnica ostaja do konca meseca julija zaprta.

 

Računovodkinja Sabina Rakuša je stanovalce obvestila, da je blagajna ponovno odprta. Uradne ure so nespremenjene, vsak dan med 08.00 in 11.0 uro, ob torkih še dodatno od 14.00-17.00 ure. Stanovalce naproša, da pri obiskovanju blagajne upoštevajo vse varnostne ukrepe: nošenje mask in varno razdaljo in si po vsakem rokovanju z gotovino razkužijo roke.

Ob četrtkih ponovno prihaja v Dom bančna uslužbenka A banke. Za dvig gotovine lahko stanovalci pokličejo Rebeko na številko 510. Opozorila je stanovalce, naj naročajo manjše zneske gotovine, samo toliko kolikor potrebujejo za en teden, ker bančna uslužbenka prihaja vsak teden.

Ker odsvetujemo obiskovanje trgovin, je še vedno možnost naročila izdelkov preko kavarne.

da

Deli to objavo