OSTANITE Z NAMI, OSTANITE ZDRAVI

POZDRAVLJENI SPOŠTOVANI STANOVALCI IN STANOVALKE, SODELAVCI IN SODELAVKE  TER VSI OSTALI, KI NAS SPREMLJATE PREKO NAŠE INTERNE TV.

KLJUB TEMU, DA SE UKREPI ZARADI EPIDEMIJE COVID 19 SPROŠČAJO, NA ULICAH IN TRGOVINAH VIDIMO VSE VEČ LJUDI, SE V NAŠEM DOMU ŠE VEDNO TRUDIMO IN ZAVEDAMO, DA JE POTREBNA PREVIDNOST IN SKRBNO NAČRTOVANJE DELA  TER  NAČRTOVANJE OBISKOV ŠE NAPREJ. DOKLER NI CEPIVA JE ŠE VEDNO VELIKA NEVARNOST, DA SE ŠIRITEV VIRUSA PONOVI.

VRATA NAŠEGA DOMA SO TAKO ŠE VEDNO ZAPRTA ZA ZUNANJE OBISKOVALCE IN PRAV TAKO ZA IZHODE STANOVALCEV.

GLEDE NA VSE TO SE  NA TEM MESTU ŠE ENKRAT  V IMENU VSEH SODELAVCEV NA ČELU Z DIREKTORICO,  GLOBOKO ZAHVALIM ZA VAŠO POTRPEŽLJIVOST IN RAZUMEVANJE IN VAS PROSIM, DA ŠE NAPREJ UPOŠTEVATE NAVODILA, KI NAS BODO OHRANILI ZDRAVE.

NAJPOMEMBNEJŠE JE, DA UPOŠTEVAMO   NAČELA PREVENTIVE :

  • PRAVILNO IN TEMELJITO UMIVANJE TER RAZKUŽEVANJE ROK
  • HIGIJENA KAŠLJA
  • VZDRŽEVANJE RAZDALJE ( RAZDALJA DVEH MESTROV )
  • UPORABA MASK V ZAPRTIH PROSTORIH, ZARADI NAŠE VARNOSTI TUDI V DOMSKEM PARKU

 

POLEGA TEGA ŠE VEDNO UPOŠTEVAMO, DA NE VNAŠAMO ŽIVIL IN DRUGIH PREDMETOV PREKO OGRAJE DOMSKEGA PARKA.

POMEMBNO JE, DA STIKE S SVOJCI DOGOVORIMO SKUPAJ S SOCIALNIMI DELAVKAMI.  NA TAK NAČIN ZMANJŠAMO TVEGANJE ZA OKUŽBE IN TAKO OMOGOČIMO, DA SE LAHKO STIKI NEMOTENO IZVAJAJO PO PLANIRANEM URNIKU.

 

PO NAVODILU MINISTRSTVA  JE SEDAJ OBISKE S SVOJCI MOŽNO IZVAJATI, VENDAR ŠE VEDNO Z OMEJITVAMI, ZATO V NAŠEM DOMU TRENUTNO IZVAJAMO STIKE  PREKO  DOMSKE KAVARNE   IN  V   DOMSKEM PARKU.

 

V TEM TEDNU SE JE PRIČELA IZVAJATI TUDI FIZIOTERAPIJA IN DELOVNA TERAPIJA PO NADSTROPJIH VSAK DAN OD PONEDELJKA DO PETKA.  FIZIOTERAPEVTKI IN DELOVNI TERAPEVTKI MED 7.00 IN 15.00 URO DELAJO INDIVIDUALNO S STANOVALCI PO SOBAH,  IZVAJAJO SKUPINSKO TELOVADBO PO NADSTROPJIH ALI V DOMSKEM PARKU,  SEVEDA PA Z UPOŠTEVANJEM VSEH VELJAVNIH UKREPOV V ČASU EPIDEMIJE COVID 19.

ŠE ENKRAT HVALA IN OSTANITE ZDRAVI IN OSTANITE Z NAMI!

da

Deli to objavo