Ostanimo previdni

Pred nami je jesensko zimski čas in z njim prehladna in druga obolenja, hkrati pa se v zadnjih dneh  spreminja epidemiološka slika tudi v naši okolici . V Sloveniji je ponovno razglašena epidemija.   Sporočam vam, da smo v Domu ob Savinji zdravi in da se stanovalci dobro počutijo. Želimo si, da tako ostane tudi v prihodnje.  

Dom ob Savinji Celje še vedno ostaja zaprt za obiskovalce in izhode stanovalcev.

Bližina nam vsem manjka, naš cilj pa je najti ravnovesje med varovanjem življenja in zdravja nas vseh. Iščemo poti, katere bi v tem času omogočile  stanovalcev  možnost  socialnih stikov, ki so za mentalno zdravje človeka zelo pomembni.  Vabimo, da nam sporočite vaše želje po videoklicih, katere omogočamo po sobah našim stanovalcem. Termine klicev imamo razporejene po dnevih in nadstropjih in jih tako tudi izvajamo, v kolikor pa imate individualno željo, nam to sporočite na  telefonsko številko socialne službe 040 227 356.

Zahvaljujemo se vam za spodbudne besede in dosledno sodelovanje pri izvajanju ukrepov zaščite pred širjenjem obolenj Covid-19 in vso podporo, ki nam jo izkazujete.  

Sodelavke in sodelavci zdravstvene nege so ponovno pričeli z delom v dveh izmeničnih skupinah A in B , z namenom stalnih ekip in da se te med sabo ne srečujejo. Vse službe se prilagajajo novi situaciji. Zaposleni so pokazali svojo pripadnost Domu na visoki strokovni ter človeški ravni v  skrbi zase in za naše stanovalce. Iskreno se jim zahvaljujemo.

Ostanimo previdni in odgovorni in skupaj dokažimo, da nam je mar za sočloveka ter dosledno spoštujmo ukrepe še naprej.
 

Deli to objavo