Obvestilo

Spoštovani stanovalci in obiskovalci našega Doma ob Savinji,

 

zahvaljujemo se vam, da smo do sedaj skupaj zmogli preprečiti vnos okužbe COVOD-19 v naš Dom. Ves čas upoštevamo vse varnostne ukrepe, saj se zavedamo kako pomembno je, če nam uspe preprečiti vnos okužbe.

Spremljamo epidemiološko sliko v naši okolici in temu prilagajamo obiske v Domu in izhode stanovalcev izven Doma.

Obiske smo omejili na največ en obisk tedensko na stanovalca, ki pa mora potekati v našem Sončnem parku, ob Savinji, v naši kavarni ali zunaj nje. Še vedno velja, da je obisk dovoljen samo obiskovalcem, ki so predhodno najavljeni v socialni službi, popolnoma zdravi in ob upoštevanju vseh preventivnih varnostnih ukrepov.

Ob vhodu v Dom je potrebno čez dezinfekcijski prehod in kontrolna samomeritev telesne temperature na  terminalu. Obvezna je uporaba zaščitnih kirurških mask in razkuževanje rok, ter upoštevanje primerne razdalje.

Danes smo se s stanovalci ponovno soglasno dogovorili, da ne odhajajo v mesto, v kavarne in trgovine in da upoštevajo vse preventivne ukrepe in jih tudi obvestili, da s svojci odlično sodelujemo.

Velika mera previdnosti je potrebna tudi pri prinašanju osebnih predmetov in priboljškov, ki naj bodo, v kolikor je mogoče v originalni embalaži, da jih lahko razkužimo. Prinašati ni potrebno veliko, saj je stanovalcem dnevno na razpolago sadje in drugi priboljški.

Hvala, da upoštevate vse potrebne preventivne ukrepe in pripomorete k temu, da ostanemo vsi zdravi.

 

                                                                                                                                               Bojana Mazil Šolinc

                                                                                                                                 Direktorica Doma ob Savinji Celje

 

 

Celje, 24. julij, 2020

Deli to objavo