Obiski v Domu

Direktorica Doma ob Savinji Celje se je danes ponovno oglasila stanovalcem po internem kanalu Domske televizije in se vsem zahvalila, in poudarila, da ravnamo ves čas dobronamerno in se trudimo, da ostanemo zdravi. Verjamemo, da to cenite. Ukrepi se sicer sproščajo, a še vedno ostajamo previdni in sledimo navodilom, ki nam pomagajo, da ohranjamo zdravje v domu.

Ekipe zaposlenih po nadstropjih so se ves čas trudile in nudile stanovalcem, kar so potrebovali. Sestra Jožica je stanovalce nagovorila, da je vesela, da v hiši ni prišlo do okužbe ne pri stanovalcih, kot tudi ne pri zaposlenih. Še vedno pa moramo biti pozorni in ravnati, kot nam narekujejo navodila za preprečevanje širjenja okužb.

Zaposlena sestra Irena je za stanovalce povedala, da so zaposleni delali s srcem, da bi olajšali stisko stanovalcem. Ves čas so se trudili in širili dobro voljo, da strah ne bi bil prisoten.

Naša stanovalka ga. Rojnik je za poročanje po interni tv podala sledečo izjavo: » V svojem imenu in v imenu 6. nadstropja je povedala, da je bila v času epidemije zelo zadovoljna glede higiene. Bila je zelo vesela, da je bila ves čas, 24 ur topla voda. Hrana je bila primerno topla in jedilniki so bili primerni za to situacijo. Vse čestitke zaposlenim. Veliko so se trudili in stanovalce psihično podpirali. Glede ukrepov pa moram pohvaliti direktorico, ki se je močno trudila, da ji je uspelo ohraniti naše zdravje.

Socialna delavka Martina je stanovalce povabila, da se svojci obrnejo na socialno službo in se naročijo za obisk v domu. Predvsem je pomembno, da uredimo termine obiskov še za tiste stanovalce, ki obiska še niso imeli.

Svojci se morajo za termin dogovoriti s socialno delavko na telefonsko številko 03/4279-506 ali 040/227-356.  Prijave sprejemamo od ponedeljka do petka med 8.00 in 11.00 uro. Obiski v Domu potekajo v Domskem parku in preko kavarne našega Doma vsak dan v tednu in sicer za med 10. in 16. uro. Med obiskom je potrebno upoštevati primerno razdaljo. Vsak obiskovalec  bo informiran o preventivnih in zaščitnih ukrepih v času obiska.  Pred obiskom bo vsak obiskovalec podpisal izjavo. V kolikor izjave svojec ne podpiše se obisk ne izvede.

Obiskovalce prosimo, da ob obisku stanovalcem ne prinašajo in izročajo nobenih priboljškov. V ta namen imamo protokol prinašanja stvari ob ponedeljkih in četrtkih  med 10. in 11. uro na recepcijo v pripravljene škatle, kamor se bo paket odložil in po 72 urah dostavil stanovalcu. Prosimo, da na vidno mesto napišete ime in priimek stanovalca, št. sobe in datum dostave.
 

Deli to objavo