Maj v parku

V najlepšem mesecu maju, je tudi naš park zelo lep in obiskan. Stanovalci koristijo park za sprehode, posedanja na soncu in klepetanje. Zelišča in rože, ki nam s svojimi dišavami nudijo sprostitev, nas razveseljujejo. V četrtek je naš park popestrila tudi pevka Dunja Vrhovnik, ki je s svojim glasom segla preko našega parka na vsak balkon in v sobe stanovalcem.

Danes so se po interni televiziji stanovalcem in zaposlenim  oglasile poleg direktorice Bojane Mazil Šolinc, tudi vodja notranje organizacijske enote  IV Zvonka Marinšek in delovna terapevtka Lucija Pangerl. Direktorica je povedala, da je bil odziv stanovalcev na pogovorne skupine po nadstropjih, ki jih je izvedla v tem tednu, zelo dober. Izmenjava informacij nam veliko pomeni, saj le na tak način lahko upoštevamo vaše predloge. Ukrepi se sproščajo in srečni smo, da se po korakih  z dobronamernostjo vračamo počasi in z veliko mero previdnosti, nazaj na stare tirnice.

Prireditve in dogodki v parku bodo ponovno zaživeli, še vedno pa bomo upoštevali varnostno razdaljo. Knjige so stanovalcem na voljo v knjižnici, zato delovna terapevtka predlaga, da sporočite na recepcijo, kaj vam pripravimo.

Ponovno so se pričeli specialistični pregledi, zato prilagajamo obiske v ambulantah in zagotavljamo spremstvo.  

Želimo si, da nam to lepo sončno obdobje prinese čim več veselja in sreče.

Deli to objavo