Dom ob Savinji ostaja odprt, spodbujamo sprehode v Domskem parku in ob Savinji

Direktorica Bojana Mazil Šolinc je pozdravila stanovalce in zaposlene in ponovno z zadovoljstvom povedala, da smo v Domu vsi zdravi. Poudarila je pomen upoštevanja vseh ukrepov: upoštevanja varnostne razdalje, razkuževanja rok in nošenja obraznih mask.

Za preventivno delovanje so zelo pomembne informacije, zato je v prejšnjem tednu že petič obiskala stanovalce po nadstropjih. Pri sestankih po nadstropjih se ji je dvakrat  pridružila vodja prehrane. Vesela je, da druženje po nadstropjih uspeva in da se lahko vsa odprta vprašanja in želje rešijo sproti. Stanovalci, ki so težje pomični so povedali, da redno spremljajo interno televizijo in da so tega načina informiranja zelo veseli.

Stanovalce je obvestila, da Dom ostaja odprt, da so dovoljeni sprehodi v mesto in v park. Prosila jih je, da naj ne obiskujejo trgovin, bank in tržnice, kar je tudi skupni dogovor s stanovalci in zaposlenimi na srečanjih po nadstropjih.

 

Vodja Drugega dela Doma Zvonka Marinšek je stanovalce opozorila na pravilno in dosledno umivanje in razkuževanje rok. Poudarila je pomen nošenja zaščitnih mask. Maske lahko stanovalci prejmejo na recepciji Doma ali pri sestri na nadstropju.

Ponovno jih je opozorila na uporabo dezinfekcijskega prehoda pri prihodu v Dom.

 

Računovodkinja Sabina Rakuša je stanovalce obvestila, da je blagajna ponovno odprta. Uradne ure so nespremenjene, vsak dan med 08.00 in 11.0 uro, ob torkih še dodatno od 14.00-17.00 ure. Stanovalce naproša, da pri obiskovanju blagajne upoštevajo vse varnostne ukrepe: nošenje mask in varno razdaljo in si po vsakem rokovanju z gotovino razkužijo roke.

Ob četrtkih ponovno prihaja v Dom bančna uslužbenka A banke. Za dvig gotovine lahko stanovalci pokličejo Rebeko na številko 510. Opozorila je stanovalce, naj naročajo manjše zneske gotovine, samo toliko kolikor potrebujejo za en teden, ker bančna uslužbenka prihaja vsak teden.

Ker odsvetujemo obiskovanje trgovin, je še vedno možnost naročila izdelkov preko kavarne.

da

Deli to objavo