Delujemo preventivno

Pozdravljeni stanovalke in stanovalci, sodelavke in sodelavci.  Zopet lahko z zadovoljstvom povemo, da smo v Domu vsi zdravi.

Zagotovo lahko trdimo, da je to posledica upoštevanja vseh ukrepov: upoštevanja varnostne razdalje, razkuževanja rok in nošenja obraznih mask in skrbnega ravnanja drug z drugim, ter upoštevanja vseh navodil in priporočil, ki jih sprejemamo.

Za preventivno delovanje so zelo pomembne informacije, zato je obiskovanje stanovalcev po nadstropjih s strani direktorice  in sklicevanje sestavkov v manjših skupinah z namenom informiranja in predajanja informacij drug drugemu dobra iztočnica za to, da si lahko zaupamo svoje dileme.  Pri sestankih po nadstropjih se direktorici  pridružil tudi vodja prehrane, saj se v Domu dobro zavedamo, kako pomembno je, da imamo zdrav in okusen obrok s čimer pripomoremo k boljšemu zdravju in počutju.

Ker se v Sloveniji okužbe povečujejo, Vas naprošamo, da se še naprej striktno držite dogovorov in sicer, da ne obiskujete trgovin, bank, drugih javnih površin ampak se sprehajate v domskem parku ali ob Savinji.

Obiski ostajajo še vnaprej dogovorjeni v socialni službi en dan, da se lahko pravočasno obvesti tako recepcijo, kot nadstropje kjer biva stanovalec.

Vse obiskovalce, ki so bili na dopustu v državah, kjer so povečane okužbe, prosimo, da z obiskom počakajo in spremljajo svoje zdravstveno stanje.  

Trudimo se, da bi ostali zdravi in zavedamo se, da nam pri tem stojite ob strani in nas podpirate.

 

Lep pozdrav.

 

Deli to objavo