Zdravstvene storitve naj bodo na razpolago ljudem takrat, ko to potrebujejo

V ponedeljek je direktorica Bojana Mazil Šolinc obiskala delovno srečanje na Brdu pri Kranju z naslovom Skupaj za boljšo in hitrejšo dostopnost do zdravstvenih storitev v organizaciji ministrstva za zdravje, pod okriljem ministra Loredana. S svojo prisotnostjo jih je počastil tudi predsednik vlade Robert Golob. Glavno sporočilo srečanja je bilo, da mora biti zdravstvo na razpolago ljudem, ko tovrstne storitve potrebujejo. Cepljenje in preventivni ukrepi pa nas bodo spremljali tudi v prihodnje.

V Domu o Savinji Celje smo že izvedli cepljenje s poživitvenim odmerkom, in z veseljem sporočamo, da pri stanovalcih trenutno nimamo prisotne okužbe covid-19. Še vedno veljajo preventivni ukrepi, obiski pa so omejeni na dve zdravi osebi.

V nedeljo, 23. oktobra 2022, bodo v Sloveniji potekale volitve predsednice oz. predsednika republike. Zbirajo se podpisi za podporo kandidatom za predsednika in podporo za vložitev treh referendumov in sicer za razpis referenduma o spremembah zakona o vladi, RTV Slovenija in dolgotrajni oskrbi.

Deli to objavo