Z lepimi zgodbami v novo leto

Direktorica Bojana Mazil Šolinc izreka srečno, zdravo, zadovoljno leto polno lepih trenutkov vsem, ki ste povezani z našim Domom, stanovalcem, obiskovalcem dnevnega centra, sodelavcem, obiskovalcem in svojcem.

V torkovi interni televiziji je povedala, da si v letu 2023 želi, da bo lepa zgodba v našem Domu, kajti lepe zgodbe lahko delamo prav vsi. Vsak lahko z odnosom, ki ga neguje do sočloveka prispeva k temu, da smo Dom povezanih ljudi, tam, kjer se med sabo spoštujemo, smo drug do drugega sočutni in delamo lepe zgodbe.

Lepe zgodbe vsakega izmed nas krepijo, ko pa nas krepijo, nas delajo tudi bolj zdrave, nam pobožajo dušo in srce in tega si iskreno želimo.

Sestra Dijana Glavaš  je stanovalce in zaposlene lepo pozdravila in jim zaželela srečno, zdravo in mirno leto 2023. Trenutno ne beležimo okužb s covid 19, je pa povečano število črevesnih okužb. Še vedno zaposleni in obiskovalci nosimo zaščitne obrazne maske in upoštevamo preventivne ukrepe .

Iz službe delovne terapije  je Fani Žnuderl vse zaželela srečno in zdravo 2023. Tudi v bodoče se bomo trudili, da bo naše delo potekalo po programu.

Deli to objavo