Torkovo interno televizijsko poročanje je naša stalnica

V tokratnem torkovem internem televizijskem poročanju je direktorica Bojana Mazil Šolinc spregovorila o tem, zakaj strokovnjaki priporočanju cepljenje starejšim. Uprla se je na besede dr. medicinske znanosti, imunologa Alojza Ihana, ki v svojem članku navaja, da cepljeni bistveno pridobijo glede zmanjšanja teže in posledic covida-19 v primerjavi z necepljenimi. Stanovalce je nagovorila, da se predhodno posvetujejo  glede cepljenja s poživitvenim odmerkom z vodjam zdravstvene nege, zdravnikom, svojimi domačimi oz. z ljudmi, katerim zaupajo, nato pa se vsak prosto odloči.

Fizioterapevt Klemen Preložnik je stanovalce povabil na razne aktivnosti, ki jih izvajamo v Domu ob Savinji. Poletna noč, ki je bila načrtovana za sredo, 24.8.2022 pa zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer v večernem času, tokrat odpade.  

Socialna delavka Martina Tekavc je stanovalce povabila, da se pridružijo novo nastajajoči skupini Urice radi pišemo z roko pod vodstvom mentorjev društva Radi pišemo z roko, ki  se bo v Domu ob Savinji pričela izvajati v mesecu septembru.

V mesecu septembru bomo organizirali v sodelovanju z fotografom in Upravno enoto Celje vse postopke za izdelavo novih osebnih izkaznic. Tisti, ki dokument potrebuje, se lahko prijavi v socialni službi.

Deli to objavo