Stanovalci veseli vrnitve na 5. nadstropje

Prvo torkovo avgustovsko interno televizijsko poročanje za stanovalke, stanovalce in zaposlene v Domu ob Savinji Celje je ponovno potekalo iz našega večnamenskega prostora, za kar smo zelo veseli, saj to pomeni, da so uporabniki Dnevnega centra, ki so v zadnjem obdobju svoje aktivnosti izvajali v večnamenskem prostoru,  ponovno pridobili svoje prostore v Dnevnem centru skupaj s njihovo teraso.

Zunanja gradbena dela na stavbi Drugega dela Doma so se zaključila, tako da je zunanja podoba Doma že lepo vidna, saj so odstranjeni delovni odri. Trenutno še potekajo notranja dela v 6. nadstropju, ki bodo namenjena začasnim namestitvam.

5. nadstropje Drugega dela Doma smo v celoti prepleskali in uredili za stanovalce, ki so pred gradbenimi deli bivali v njem in pričeli smo tudi z novimi sprejemi. Vsem novo sprejetim stanovalcem želimo prijetno bivanje.

Aktivnosti v Domu potekajo po predvidenem planu.

V Domu trenutno beležimo prisotnost okužbe covid 19, zato smo še toliko bolj dosledni za upoštevanje vseh preventivnih ukrepov.   

Obiski so omejeni na dve zdravi osebi, za zaposlene in obiskovalce je obvezna uporaba zaščitnih obraznih mask, za stanovalce pa je ta priporočljiva v skupnih prostorih.

V torkovem internem televizijskem poročanju so stanovalcem informacije prenesle direktorica Bojana Mazil Šolinc, vodja Prvega dela Doma Darja Ratajc in socialna delavka Martina Tekavc, v sredo pa so srečanja po nadstropjih Drugega dela Doma izvedli direktorica Bojana Mazil Šolinc in vodja prehrane Hermina Lubej.

Deli to objavo