Skupaj uspešno v tretjem valu epidemije

V današnjem poročanju za interno televizijo Doma ob Savinji Celje so sodelovale direktorica Doma, Bojana MAZIL Šolinc, predstavnica kuhinje Mojca Jelaš in socialna delavka Martina Tekavc.

Direktorica je stanovalke in stanovalce pozdravila in z veseljem povedala, da se v tretjem valu epidemije   uspešno izogibamo okužb Covid 19 in da smo v Domu trenutno vsi zdravi. Trudimo se, da je v Domu poskrbljeno za vsakega posameznika in da je slišan glas vsakega. Aktivnosti, ki se izvajajo za stanovalce po nadstropjih, še vedno dopolnjujemo s sestanki direktorice, skupaj s drugimi službami. Še vedno se držimo vseh preventivnih ukrepov, uporabljamo potrebno varovano opremo in se izobražujemo, ter sledimo navodilom stroke.

Predstavnica kuhinje, Mojca Jelaš je predstavila pomen pravilno pripravljene prehrane in jedilnik, ki nas čaka v naslednjih dneh. Ekipa kuhinje se trudi, da so obroki uravnoteženi, varni in sledijo željam stanovalcev.

Socialna delavka Martina Tekavc je nagovorila stanovalce, da predajo svojcem informacije glede predhodnega naročanja na termine obiskov v Domu in se teh tudi držijo.

Ponovno bomo stanovalcem pomagali pri izdelavi osebnih izkaznic, zato predlagamo, da preverite veljavnost le teh in to sporočite v socialno službo.

Želimo vam, kljub dežju, prijetne dni. 

Deli to objavo