RAHLJANJE UKREPOV IN IZVAJANJE OBISKOV PREKO DOMSKE KAVARNE

 

Iz Doma ob Savinji Celje sporočamo, da smo zdravi, tako stanovalci kot zaposleni. Še naprej upoštevamo vse ukrepe in ravnamo odgovorno in s tem varujemo zdravje vseh nas. Stanovalcem se oglašamo preko interne televiziji našega Doma in jih seznanjamo z novicami ter našimi načrti.

Stanovalce smo razveselili tudi s plesom na terasi, balkonih in v domskem parku. 

Od 30.04.2020 dalje vsakodnevno v dogovoru z stanovalci, svojci in zaposlenimi izvajamo stike preko domske kavarne. Do sedaj nam je uspelo izvesti 50 obiskov. Vsako srečanje je izvedeno varno, v skladu z vsemi navodili strokovne skupine Vlade Republike Slovenije.  Svojcem smo hvaležni za razumevanje in sodelovanju pri načrtovanju in izvajanju obiskov. 

Težje pomične stanovalce pripeljemo v kavarno s posebnim vozičkom, imenovanim Oldi, ki ga imamo na testiranju. V kratkem načrtujemo tudi obiske v sobah stanovalcev, ki ne morejo zapustiti svojih sob. Protokol takšnih obiskov, ki ga še pripravljamo, je povezan z nakupom osebnega dezinfekcijskega prehoda. Svojce vabimo, da nas pokličejo vse dni v tednu, saj sta strokovni delavki - socialni delavki, na voljo v mesecu maju, tudi ob sobotah in nedeljah. O vseh nadaljnjih korakih bomo naše svojce obveščali.

Zahvaljujemo se za razumevanje v skrbi za stanovalce in tudi za zaposlene.

da

Deli to objavo