PREDPRAZNIČNI VELIKONOČNI TEDEN

 

V torek, 4. aprila so se preko interne TV javile direktorica Bojana Mazil Šolinc, delovna terapevtka Lucija Pangerl in vodja prehrane, Hermina Lubej.

 

Direktorica vljudno pozdravi stanovalce in stanovalke, uporabnike Dnevnega centra in vse zaposlene. Sporoči jim, da smo 28.marca prejeli Bronasto priznanje, saj naš Dom deluje kot Dom usklajenih odnosov, za kar prispeva vsak in vsi skupaj. V Domu se trudimo, da vzdržujemo dobre odnose, da prispevamo k dobremu počutju in smo naravnani k drug drugemu.

V predprazničnem tednu se trudimo, da čim bolj umirjeno in spoštljivo preživimo skupen čas.

 

Vodja Prehrane vse stanovalce lepo pozdravi in jim sporoči, da bo za kosilo na meniju; juha z drobno zakuho, krompirjeva solata in ribji file, za večerjo pa kokosova potica, jabolčna čežana in sadni jogurt. Ker se bližajo prazniki bomo v enoti prehrane poskrbeli za pestrost jedi, ki bodo popestrili praznike.

Zaželi jim lep praznični teden in prenese pozdrave zaposlenih iz kuhinje.

 

Lucija Pangerl vse lepo pozdravi. Stanovalce in stanovalke nagovori, da program gibalnih aktivnosti in telovadbe sledi novemu urniku, katerega sproti objavimo v napovedniku, izobešenem na vratih jedilnice.

V tem predprazničnem tednu se bo odvijalo veliko prijetnih aktivnostih. Danes bo nastop otrok iz OŠ Frana Krajnca za stanovalce Prvega dela Doma. V prejšnjem tednu pa so enak program pripravili tudi za stanovalce Drugega dela Doma. V sredo bomo pekli pecivo iz kvašenega testa, v četrtek pa barvali jajčka s čebulnimi olupki. V petek pa nas obišče velikonočni zajček, ki bo poskrbel za majhno pozornost.

Zahvali se tudi stanovalki, ga. Novak Rozaliji, ki je k žegnu odnesla velikonočno butarico, k žegnu pa bo odnesla tudi velikonočne dobrote.

Vse stanovalce lepo pozdravi in jih povabi na aktivnosti, da si popestrijo praznični teden.

 

Direktorica pa na koncu zaključi z mislijo, ki je zapisana na Bronastem priznanju:

 »Živimo bližino. Vsak dan. Vsi.«

 

TEDENSKE AKTIVNOSTI:

  • 4.4.2023 : NASTOP OŠ FRANA KRAJNCA
  • 5.4.2023: PEKA VELIKONOČNEGA PECIVA
  • 6.4.2023 : BARVANJE JAJČK
  • 7.4.2023 : OBISK VELIKONOČNEGA ZAJČKA

Deli to objavo