Podpiramo naše športnike

Danes so se preko interne TV javili direktorica Bojana Mazil Šolinc, vodja kuhinje Hermina Lubej in delovna terapevtka Lucija Pangerl.

Direktorica Doma vse lepo pozdravi. Sporoči dobro novico, da smo v Domu trenutno brez okužbe, opozori pa na upoštevanje vseh ukrepov – razkuževanje rok, nošenje kirurške maske in upoštevanje razdalje. Poudari, kako pomembno je spoštovanje med nami, da se imamo lahko lepo, da krepimo naše odnose. Pove, da je vesela, saj imamo v našem Domu še vedno veliko prireditev in dogodkov, katere lahko obiskujejo stanovalci, stanovalke in uporabniki Dnevnega centra.

Omeni, da smo včeraj v Domu praznovali 100.rojstni dan, stanovalke Urške Centrih in skupaj z njenimi svojci obeležili njen poseben dan.

Vodja prehrane lepo pozdravi v imenu zaposlenih v kuhinji in sporoči, da ob prihajajoči jeseni želijo še toliko bolj poudariti poseben pomen prehrane. Zato bo na jedilniku velika izbira živil iz lokalnega okolja, bližnjih kmetov. Na izbiro bo grozdje, slive, krompir, čebula, tudi buče in mošt.

Vodja prehrane zaželi  vsem, da izkoristijo sončne dni za krepitev zdravja, se sprehodijo zunaj po soncu.

Delovna terapevtka vljudno vse pozdravi in sporoči, da bo v tem tednu izvedena menjava knjig iz mestne knjižnice Celje, zato vse zveste bralce prosi, da knjige vrnejo v domsko knjižnico. V sredo, 14.09.2022 bo izpeljan obisk rdečih noskov, v naslednjem tednu pa se bo zvrstilo kar nekaj dogodkov, plakati bodo na oglasnih deskah.

Z fizioterapevtom Klemnom bosta posnela tudi nove gibalne aktivnosti oziroma telovadbo, ki bo vključevala gibalne aktivnosti, ki jih lahko v svojih sobah izvajajo tudi ostali stanovalci.

Direktorica za konec omeni še uspehe naših vrhunskih športnikov, za katere smo navijali tudi v Domu.

Deli to objavo