OKTOBER IN KOSTANJEV PIKNIK

 

V poročanju preko interne TV so danes nagovorile stanovalce, uporabnike Dnevnega centra in sodelavce direktorica, Bojana Mazil Šolinc, namestnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe Dijana Glavaš, ter delovna terapevtka Lucija Pangerl.

 

Direktorica je stanovalce lepo pozdravila ter sporočila, da je za nami čudovita prireditev ob mednarodnem dnevu starejših, ko je prvič z nami nastopila Petra Rom, ki je zaigrala na sintesizer. Petra je slepa, zato ji je nastop pomenil zelo veliko, hkrati pa je bilo čutiti dobro sprejetost med vsemi udeleženimi na prireditvi. V življenju je zelo pomembno, da si med seboj pomagamo in ohranimo pristne odnose. Verjame, da bomo Petro še kdaj povabili med nas.

Stanovalce in ostale seznani, da se danes prične z montažo pohištva na 6.nad, v naslednjem tednu pa naj bi bilo vse zaključeno. Z novim nadstropjem pridobimo vsi : stanovalci, zaposleni in širše okolje.

 

Dijana Glavaš z veseljem sporoči novico, da danes ne beležimo nobene okužbe z Covid 19, da pa bi tako ostalo moramo veliko narediti sami. Upoštevati vse preventivne ukrepe. Želi si, da bi bilo čim dlje tako, da bomo ostali zdravi tudi v jesenskih časih.

 

Lucija Pangerl stanovalce pozdravi in jih povabi na kostanjev piknik, v četrtek, 13.10.2022 ob 13. uri v domskem parku, ko bomo imeli druženje ob kostanju, moštu in harmoniki. Povabi jih na gibalne aktivnosti in telovadbo, povabi jih k menjavi knjig in k udeležbi aktivnosti, ki se odvijajo na nivoju Doma.

 

 

PLANIRANE PRIREDITVE:

  • 13.10.2022 OB 13. URI KOSTANJEV PIKNIK
  • 14.10.2022 OB 10. URI TERAPIJA Z MUCO
  • 18.10.2022 OB 10. URI ZUMBA SENIOR

Deli to objavo