NOVO LETO, NOVE PRIDOBITVE

Bojana Mazil Šolinc vse lepo pozdravi in omeni, da bo tudi s tem letom INTERNA TV delovala ob torkih in povabi stanovalce in zaposlene k sodelovanju. Pove da bodo sestanki, prireditve in aktivnosti prav tako potekale nemoteno.

 

Darja Ratajc omeni, da v teh zimskih mesecih, ki posledično prinesejo porast dihalnih obolenj skrbimo za razkuževanje rok in higieno kašlja. Pove, da kljub zdravniški stavki naš zdravnik v Domu deluje in če imajo kakšno vprašanje se lahko zglasijo v ordinacijo.

 

Klemen Preložnik obvesti, da bodo v sredo 18.1.2024 ob 16.00 uri zaposleni vrtca Zarja imeli v večnamenskem prostoru dramsko igro z glasbenim vložkom za stanovalce. V soboto 20.1.2024 pa bo iz strani Rotaract kluba ob 10.00 uri v večnamenskem prostoru potekala TOMBOLA. Pove, da smo v službi fizioterapije pridobili novi visokokvaliteten, visokointenziven terapevtski laser K-Laser, ki ga zelo pohvali in je namenjen zmanjšanju bolečin vratnega predela, ledvenega predela hrbtenice, kolčnega in kolenskega sklepa, prav tako v predelu ramenskega sklepa do prstov na rokah. Je pa tudi zelo uspešen pri sanaciji razjed zaradi pritiska (RZP).

 

Srečno in ostanimo zdravi!

Deli to objavo