Navijamo za slovenske olimpijce

V preteklem torkovem poročanju  za interno televizijo Doma ob Savinji Celje so stanovalce in sodelavce pozdravile direktorica Bojana Mazil Šolinc,  vodja prehrane Hermina Lubej in socialna delavka Mateja Škrinjar.

Direktorica je naše javljanje pričela s prijetno novico o zmagi naših košarkarjev. Lepa zgodba, ki nas povezuje. Pomembno je, da se med sabo povezujemo in informiramo drug drugega, Povezovanje je ključnega pomena za razumevanje, sobivanje in mirno življenje.

Veseli smo, da lahko poročamo o tem, da smo v Domu zdravi, da se dobro počutimo.

Dr. Alojz Ihan je v preteklem tednu rekel naslednje: »Različica delta je zelo agresivna«, zato vas še enkrat želimo informirat in predlagati, da se posvetujete in pogovorite o pomembnosti cepljenja s svojim osebnim zdravnikom, zaposlenim v našem Domu, svojcem ali osebo ki ji zaupate.

Mateja Škrinjar je poročala, da se bo pedikura izvajala v tem tednu 2x za vse stanovalce, ki so že naročeni, nato pa bodo naslednji termini zopet v septembru.

Hermina Lubej pove, da v kuhinji pripravljamo hrano, ki je varna, zdrava, raznolika, pestra in pripravljena z živil slovenskega porekla. Trudimo se, da so jedilniki pestri in pripravljeni na podlagi vaših predlogov, da vsak obrok načrtujemo skupaj in vanj vključimo čim več želja in predlogov, ki jih podate.  Z upoštevanjem želja se trudimo, da bi zadovoljili čim večjemu številu stanovalcev, prav tako pa skrbimo, da bi jedli čim bolj raznoliko, kvalitetno, svežo in z vitamini ter minerali obogateno hrano. 

Lep poletni pozdrav.

Deli to objavo