LETO NAM PONUJA MENJAVO LETNIH ČASOV, VESELIMO SE POMLADI

V torek, 14. marca so se preko interne TV javile direktorica Bojana Mazil Šolinc, namestnica direktorice za področje zdravstvene nege Dijana Glavaš in delovna terapevtka Lucija Pangerl.

 

Direktorica vljudno pozdravi stanovalce in stanovalke, uporabnike Dnevnega centra in vse zaposlene.

Pove, da nam leto ponuja izmenjavo letnih časov in se pomlad začne z različnimi praznovanji, kot so 8. marec, dan mučenikov,  Gregorjevo in sledijo še prazniki. Praznik pomeni tudi druženje, namenimo dobro delo ali nasmeh.

Veseli se danes  srečanja po nadstropjih Prvega dela Doma.

 

Dijana Glavaš pove, da trenutno v Domu štejemo porasti Covid okužb, trenutno jih je 7 pri stanovalcih in pri eni zaposleni. Opomni nas, kako pomembno je nošenje obrazne maske, umivanje in razkuževanje rok, higiena kašlja, zračenje prostorov. Vsak najmanjši zdravstveni odklon moramo sporočiti zdravstveno-negovalnemu kadru.

Doda še, da naj izkoristimo pomlad in pazimo drug na drugega.

 

Lucija Pangerl vse lepo pozdravi. Stanovalce in stanovalke nagovori, da program gibalnih aktivnosti in telovadbe sledi novemu urniku, katerega sproti objavimo v napovedniku, izobešenem na vratih jedilnice. Povabi jih k menjavi knjig v knjižnici in na popoldansko prireditev pevskega zbora Jesensko Cvetje. Povabi jih na sprehod v domski park ali za Savinjo ob sončnih in malo manj sončnih dnevih.

 

»Prišla je pomlad, čakal bi jo rad,…«

 

Deli to objavo