Lepi trenutki ostanejo v spominu

V poročanju preko interne TV so se v torek 28.3.2023 javili namestnica direktorice za področje ZNO Dijana Glavaš, socialna delavka Mateja Škrinjar in vodja prehrane Hermina Lubej.

Dijana Glavaš, pozdravi vse stanovalce, uporabnike dnevnega centra in sodelavce. Seznani, da v Domu še vedno beležimo okužbe virusa SARS-CoV-2 in tudi druge respiratorne okužbe. Ključnega pomena za zajezitev okužb je, da vsi upoštevamo že znane preventivne ukrepe. Želi, da skrbimo zase kot tudi drug za drugega. Spodbudi h higieni rok in kašlja, nošnji zaščitnih mask, rednemu zračenju in upoštevanju preventivne razdalje. Ob najmanjšem zdravstvenem odklonu pa je to zaželeno sporočiti zdravstvenemu osebju.

Mateja Škrinjar se je po 13 letih dela v našem Domu odločila za spremembo. Stanovalce, uporabnike dnevnega centra in svoje sodelavce je nagovorila v pismu:                      V življenju so stvari, ki jih moremo osvojiti, so izkušnje, ki se jih moramo naučiti in so odločitve, ki jih moramo sprejeti. So ljudje in trenutki življenja, ki jih moramo spustiti in situacije, ki nas peljejo naprej, da spustimo, kar moramo spustiti in da izpolnimo kar moramo izpolniti. Zahvali se z besedami, da brez nas danes ne bi bila tu kjer je, v svojem razvoju in svojem doživljanju ter izgrajevanju sebe. Zahvali se, da smo ji vsa ta leta zaupali in ji dajali možnost da je vstopala v naša življenja. S svojimi zgodbami življenja smo ji bogatili vsak dan s trenutki, ki bodo vedno ostali del nje. Odhaja z lepimi spomini in lepimi doživetji ter srcem polnim veselja ker odhaja z občutkom, da lepi trenutki nikoli ne minejo in ne izginejo, ampak se vedno znova vračajo v obogateni obliki.

Hermina Lubej vse lepo pozdravi iz službe prehrane. Seznani jih z jedilnim listom. Spodbudi k pravilni higieni rok pred obedovanjem v jedilnici našega doma. Želi nam lepe prihajajoče pomladni dni.

Deli to objavo