Kino v senci domskega parka

V današnjem poročanju za interno televizijo Doma ob Savinji Celje so stanovalce pozdravile namestnica direktorice za zdravstveno nego Dijana Glavaš, delovna terapevtka Lucija Pangerl in socialna delavka Martina Tekavc.

Veseli smo, da lahko poročamo o tem, da smo v Domu zdravi, da se dobro počutimo in da ne beležimo okužb Covid -19, hkrati pa se zavedamo, kako pomembno je upoštevanje vseh preventivnih ukrepov. Še vedno poteka cepljenje stanovalcev in zaposlenih, kateri so Covid 19 že preboleli. Želimo si, da vsi, stanovalci, zaposleni in obiskovalci, ki vstopamo v Dom, vstopamo z odgovornostjo do sebe ter drugih in smo pozorni na svoje zdravje, počutje in vsako spremembo.

Velik odstotek precepljenosti pripomore k temu, da lahko organiziramo različne aktivnosti v Domu. V tem tednu imamo poleg rednih aktivnosti tudi kino v Domskem parku, terapije s kužki, druženje s klovneso Vandro. Ob petkih ob 11. uri je sveta maša v Domski kapelici. To sredo so sestanki po nadstropjih Drugega dela Doma. Pričnemo tudi z vključevanjem novih prostovoljcev za družabništvo s stanovalci.

S strani Ministrstva za notranje zadeve smo prejeli informacijo o možnosti uporabe potečenih osebnih izkaznic v Republiki Sloveniji, za tiste imetnike osebnih izkaznic, katerim veljavnost poteče v obdobju od 29. marca 2020, do 31.decembra 2021.  Nove bomo naročali v mesecu januarju 2022.

 

Lep poletni pozdrav.

Deli to objavo