EJ, TO JE ŽIVLJENJE!

V torek, 26.7.2022 so se preko interne TV javile Dijana Glavaš, Lucija Pangerl in Hermina Lubej.

 

Namestnica direktorice za področje zdravstvene nege Dijana Glavaš pove, da se v Republiki Sloveniji epidemiološka slika še vedno  slabša in, da je za umirjeno in varno življenje v našem Domu potrebno spoštovati preventivne ukrepe zoper preprečevanja in zajezitev širjenja okužbe COVID-a 19. Potrebno je upoštevati varnostno razdaljo, poskrbeti za ustrezno higieno rok ( umivanje in razkuževanje ), priporočljivo je nošenje zaščitnih obraznih mask za stanovalce. V Domu je trenutno ena okužba COVID-a 19 pri stanovalki, zato je potrebno še toliko bolj imeti zavedanje, kako nujno je upoštevanje vseh ukrepov. Stanovalce še opomni na preventivno zaščito pred soncem in zadostno hidracijo.

 

Delovna terapevtka Lucija Pangerl vse stanovalce in zaposlene pozdravi in jim prebere misel Allison Huddart o življenju:

» Življenje je zabavno, življenje je sreča, življenje je veselje, življenje je, da ljubiš in da pomagaš, življenje je nežnost in smeh. Ej, življenje je čudovito!«

 

S to mislijo je zaokrožila svoje mnenje, kako pomembno je spoštovati sam sebe ter drug drugega, da sebi in ostalim v svojem okolju širimo pozitivno energijo.

Stanovalcem in stanovalkam še sporoči, da se bo v sredo, 27.7. ob 9.30 uri v domskem parku odvijal sladoledni vrt, na katerega vse vljudno povabi.

 

Vodja kuhinje, Hermina Lubej stanovalce in zaposlene pozdravi in jim sporoči, da je zelo vesela, ker stanovalci in stanovalke hodijo na obroke v jedilnico. Ob tem jih vljudno prosi, da upoštevajo higieno rok, da so v jedilnici nameščeni umivalniki, ki so namenjeni izključno umivanju rok.

Sporoči, da bo sladoledni vrt popestren z različnimi okusi sladoleda in jih tudi sama vljudno povabi na druženje.

 

Deli to objavo