Druženje na sladolednem vrtu

Torek je v Domu tisti dan, ko se vam javimo v vaše sobe in skupne prostore z informacijami našega Doma. Novice spremljajo tudi obiskovalci Dnevnega centra. Pred kamerami se nam pridružijo sodelavke in sodelavci, ki jih vabimo, da spregovorijo in nagovorijo stanovalce in zaposlene v Domu.

Direktorica je v televizijskem poročanju posebej pozdravila novo sprejete stanovalce, ki nas preko ekranov spremljajo prvič. Sporočamo, da v Domu ravnamo tako, da drug drugega spoštujemo in smo med seboj povezani, ter da so z nami povezani tudi svojci. Da naredimo vse, kar je naša moč, da se stanovalci pri nas počutijo kot doma. Poskrbimo, da vsi skupaj in vsak po svojih močeh pripomoremo k strpnosti in solidarnosti.

Fizioterapevtka Fani Žnuderl je stanovalce povabila, da v teh poznopoletnih dneh izkoristijo lepo vreme in naš Domski park, in se čimveč gibajo v naravi. Prav tako jih je povabila k aktivnostim, ki se dogajajo v Domu. Zaradi povečanega števila fizioterapevtskih obravnav in novo sprejetih stanovalcev, le ti še niso prišli vsi v obravnavo.

Vodja prvega dela Doma Darja Ratajc je ponovno poudarila kako pomembno je upoštevati zaščitne preventivne ukrepe in skrbeti za lastno zdravje in zdravje vseh nas.

V sredo je v Domskem parku potekal sladoledni vrt, kar je prijetna priložnost za druženje in klepet.

Deli to objavo