DECEMBER - ČAS SOLIDARNOSTI

Direktorica pozdravi stanovalce in stanovalke, uporabnike Dnevnega centra in zaposlene. Vsem sporoči, da se v tem letu še zadnjič javljamo preko domske interne TV, ki še vedno služi namenu sporočanja dobrih ,veselih ter vseh nujno pomembnih novic.  Veseli jo, da se ji k poročanju pridružijo tudi sodelavci.

V času praznikov in prazničnega vzdušja je pomembno, da si med seboj pomagamo in smo prijazni drug do drugega. Pomembno, je da naredimo dobra dela, saj s tem krepimo tudi sebe.

Zahvaljujemo se Srednji zdravstveni in kozmetični šoli, saj so dijakinje polepšale dan našim stanovalcem in stanovalkam z masažo rok.

Socialna delavka vse lepo pozdravi in sporoči, da nas bo v petek obiskal Božiček. Pripravil je majhna darila, katerim bomo priložili praznične vizitke. Le te smo prejeli vsi domovi v sklopu vse-slovenskega medgeneracijskega projekta pod naslovom » Mala pozornost za veliko veselje ». Na ta način so skušali vsi sodelujoči v tem projektu narediti nekaj lepega in srčnega v prihajajočem prazničnem času.

Delovna terapevtka pozdravi in pove, da je v prejšnjem tednu potekalo veliko aktivnosti, ki so sledile tradiciji in navadam. Na god Svete Lucije se je posejalo božično žito, ki pomeni mnogo lepega v novem letu. Obiskali so nas tudi Rdeči noski oziroma Lalalala band, ki je popestril četrkovo popoldne. Povabi jih na aktivnosti in dogodke, ki bodo potekali še do konca leta. Zaželi jim čudovit prazničen čas.

Direktorica še sporoči, da bomo 28.12. imeli skupno slavnostno kosilo. Zaželi še čudovito preživet prazničen čas.

 

Deli to objavo