Dan suverenosti

V poročanju preko interne TV so v torek stanovalce nagovorile, uporabnike Dnevnega centra in sodelavce namestnica direktorice za področje zdravstvene nege in oskrbe Dijana Glavaš, delovna terapevtka Lucija Pangerl in socialna delavka Mateja Škrinjar.

Dijana Glavaš je stanovalce lepo pozdravila ter sporočila, da trenutno v Domu ne beležimo okužbe z Covid 19, da bo tako ostalo, se moramo ves čas držati in dosledno upoštevati vse dobro poznane preventivne ukrepe. Trenutno pa v našem Dnevnem centru beležimo okužbo z COVID 19 pri uporabnikih. Želimo jim dobro počutje.

Stanovalce še seznani, da bodo v sredo, 26.10.2022 potekala skupna srečanja z direktorico po nadstropjih v Prvem delu Doma.

Mateja Škrinjar stanovalce in vse ostale lepo pozdravi in jim sporoči, da je prvi krog volitev za predsednika države že za nami in sledi še drugi krog. V mesecu novembru bomo tako volili še enkrat predsednika države, čakajo nas tudi lokalne volitve, kjer bomo izbirali župane mest. Vse informacije v zvezi z volitvami, lahko stanovalci pridobijo z obiskom v socialni službi ali po telefonu z interno številko 506.

Lucija Pangerl stanovalce pozdravi in jih seznani, da je 25.oktober Dan Suverenosti, ko je pred 30 leti slovensko državo zapustil še zadnji vojak JLA.

Stanovalce in stanovalke povabi k skupinski vadbi, ki poteka vsakodnevno v skupnem prostoru in jim svetuje veliko gibanja tudi za čas jesenskih dni, ko je vreme malo slabše. Povabi jih tudi k menjavi knjig iz knjižnice in da se udeležujejo dogodkov na nivoju Doma. Vse seznani tudi z jutrišnjim obiskom rdečih noskov v našem Domu, ko bodo obiskali stanovalce Drugega dela Doma.

Deli to objavo