Dan slovenskega športa in peka palačink

V mesecu septembru smo izpeljali kar nekaj čudovitih dogodkov, med drugim tudi športne igre ob dnevu slovenskega športa. Za stanovalce smo pripravili nekaj športnih disciplin in peko palačink v domskem parku.

Bliža se 1. oktober, mednarodni dan starejših in s tem mesec starejših, ko bomo izpeljali še nekaj dogodkov povezanih z jesenjo. V četrtek nas bo obiskala  glasbena šola, v petek pa godba. V naslednjem tednu bomo imeli osrednjo prireditev v Domskem parku, ki pa bo časovno naravnana na lep sončen dan.

V Domu ob Savinji Celje ponovno vzpostavljamo razne skupinske vadbe, terapije, razne pogovorne in ustvarjalne skupine, za katere verjamemo, da bo vsak od stanovalcev našel nekaj zase.

V nedeljo, 23. oktobra, 2022 bodo v Sloveniji potekale volitve  predsednice oz. predsednika republike. Po pošti lahko glasujejo volivci, ki so v socialnovarstvenem zavodu. Vlogo za glasovanje po pošti je potrebno oddati  do 12. oktobra, 2022 preko eUprave.  Glasovanje na domu pa je namenjeno volivcem, ki se zaradi bolezni ne morejo osebno zglasiti na volišču in želijo glasovati pred volilnim odborom na svojem domu. Vlogo za glasovanje na domu in ustrezno zdravniško potrdilo  je potrebno vložiti pri okrajni volilni komisiji. Vse potrebne informacije glede volitev in prijavo na volitve urejate v socialni službi Doma ob Savinji.     

V tokratnem torkovem internem televizijskem poročanju so stanovalce seznanile z aktualnimi dogodki v Domu delovna terapevtka Lucija Pangerl, socialna delavka Martina Tekavc in direktorica Bojana Mazil Šolinc, katera se je zaposlenim zahvalila za njihovo delo in pripadnost domu, da lahko skupaj soustvarjamo Dom povezanih ljudi.

Deli to objavo