BLAGODEJNA MASAŽA ROK

V torek, 24. oktobra so stanovalke, stanovalce in obiskovalce Dnevnega centra pozdravile direktorica, vodja računovodstva in delovna terapevtka.

Direktorica Bojana Mazil Šolinc je povedala, da bo v četrtek in petek potekalo cepljenje proti gripi in covidu 19. Stanovalce, obiskovalce in zaposlene je pozvala k odgovornemu ravnanju, razkuževanju rok in nošenju mask, še posebej v dvigalih.

Sabina Rakuša je povedala, da računovodska služba deluje po ustaljenem načinu.  Vsak dan med 8. in 11. uro, ob torkih pa še dodatno med 14. in 17. uro. V ponedeljek, 30. 10. bo blagajna zaprta zaradi praznikov. Ponovno bo odprta v četrtek, 2. 11. Zaposlene so dosegljive na običajnih telefonskih številkah: na 510 Rebeka in na 515 Sabina. Z veseljem vam bodo podale kakršnakoli pojasnila.

Stanovalce je obvestila, da se oskrbnine v mesecu oktobru v našem Domu ne bodo spremenile. Pripravljajo pa se spremembe cen za mesec november, o katerih bomo pravočasno obvestili. Sprememba cene oskrbe bo usklajena z dvigom pokojnin.  Stanovalce je še povabila, da se v primeru težav s plačevanjem ali kakršnihkoli drugih vprašanj oglasijo v računovodski službi ali pri socialnih delavkah.

Delovna terapevtka Nevenka Podbreznik je stanovalce seznanila s prihajajočimi aktivnosti, ki se bodo odvijale v Domu. Hkrati jih je povabila k obisku telovadbe, kreativne in miselne delavnice ter pogovornih skupin.

Stanovalke in stanovalci Drugega dela Doma so imeli danes posebno razvajanje. Dijakinje Srednje zdravstvene in kozmetične šole, smer kozmetični tehnik, so jim masirale roke, nekaterim pa celo uredile in nalakirale nohte. Z masažo rok zelo blagodejno vplivamo na celotno telo in dobro počutje. Dotik lahko čudežno zdravi telo in duha. Najlepše se zahvaljujemo dijakinjam in njihovi mentorici ter se priporočamo za ponovni obisk.

Deli to objavo