AKTIVNOSTI IN DRUŽENJE V DOMSKEM PARKU

V poročanju preko interne televizije so se v torek, 24.08.2021 javile direktorica Bojana Mazil Šolinc, vodja zdr. negovalne enote Dijana Glavaš ter delovna terapevtka Lucija Pangerl.

 

Direktorica Doma je stanovalce in stanovalke ter zaposlene lepo pozdravila in jim povedala, da smo v Domu še vedno zdravi, kar veseli vse nas. Trenutno je epidemiološka slika v Slovenija slabša in pove, da je zelo pomembno, da se cepimo, saj je to najboljša zaščita proti Covid 19. Želi si, da bi čim več dni preživeli še brezskrbno in imeli še nekaj dogodkov.

 

Dijana Glavaš prav tako vse lepo pozdravi, tudi ona naznani, da je epidemiološka slika slabša v Sloveniji, da se je potrebno sedaj še toliko bolj držati vseh preventivnih ukrepov, kot so razkuževanje in umivanje rok, zračenje prostorov in higiena kašlja. Pove, da je še vedno najboljša možna zaščita cepljenje, da je cepivo varno. Sporočila je, da sedaj bodo lahko začeli cepiti z obnovitvenim odmerkom cepiva. Stanovalce bodo obiskali v sobah in se z njimi pogovorili, ali si obnovitvenega odmerka želijo. Ostale, ki se še niso cepili pa nagovarja k cepljenju.

 

Lucija Pangerl sporoči, da je vesela, saj je še nekaj lepih dni v zvezi z dogodki in prireditvami, tako sledi že v torek, nastop društva Ples za stres, ko nam bodo prikazali nekaj kavbojskih plesov. V sredo, 25.8.2021 bo sladoledni vrt v domskem parku, kateri pa bo namenjen tudi vsem, ki so že praznovali svoj roj dan in vsem, ki ga v tem letu še bodo.

Ostale aktivnosti zaenkrat še potekajo brez posebnosti.

Želimo si, da bi še dolgo lahko koristili naš park in nam bi bilo naklonjeno tudi vreme.

 

Želimo si, da ostanemo zdravi čim dlje, da izkoristimo vsak dan posebej. Vse dobro in srečno.

Deli to objavo